Orchestra-Prémaman sluit winkels in City 2 en Anderlecht

© Google
| Deze Orchestra-winkel in de Ninoofsesteenweg blijft open.

Er sluiten uiteindelijk 34 van de 53 winkels van de baby- en kinderkledingketen Orchestra-Prémaman in ons land. In Westland Shopping en in City 2 gaan de winkels dicht, in de Ninoofsesteenweg in Anderlecht blijft de winkel open.

Orchestra-Prémaman, dat eerder bescherming tegen schuldeisers kreeg, herstructureert. In november kondigde het bedrijf de sluiting aan van 12 Belgische winkels. Dat worden er uiteindelijk 34, aldus het bedrijf woensdag. Negentien winkels blijven behouden, net als 200 banen. "Het doel van de groep is het behoud van 19 winkels in België, die grotendeels rendabel zijn", aldus Mathieu Hamelle, topman van Orchestra-Prémaman in ons land.

In Brussel gaan de winkels in City 2 en in Westland Shopping dicht. Alleen in de Ninoofsesteenweg in Anderlecht houdt de keten een winkel open.

Hoeveel banen uiteindelijk zullen verdwijnen is dan ook nog niet duidelijk. Wel zullen iets meer dan 200 van de bestaande 400 banen behouden blijven in de 19 resterende winkels

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?