Pak minder bezoekers voor eerste Cocoon-beurs sinds pandemie

© Cocoon

Na een geannuleerde editie vorig jaar keerde de Cocoon-beurs, gericht op interieurdecoratie, van 19 tot 22 november terug naar Brussels Expo. Al waren er een pak minder bezoekers dan in 2019, voor de coronacrisis.

"We trokken iets meer dan 19.000 bezoekers, wat een forse daling is in vergelijking met de editie van 2019," legt Frédéric François, CEO van Fisa, organisator van de Cocoon-lounge, uit. "Het is niet uitzonderlijk, maar gezien de omstandigheden zijn we tevreden dat de show heeft kunnen plaatsvinden. We openden de dag na het laatste Overlegcomité, in een vrij negatieve sfeer."

"Dit jaar hadden we 140 exposanten, dus twintig meer dan in 2019. Er waren ook nieuwe kleine bedrijven aanwezig van mensen die hun loopbaan volledig hebben heroriënteerd en die hun passie zijn gaan volgen door ontwerper van meubels of decoratieve objecten te worden. Dat is het positieve punt van deze editie," aldus François.

De Cocoon-beurs vond plaats van 19 tot 22 november in Brussels Expo. Veel merken en winkels van binnen- en buitenmeubelen exposeerden hun producten, om bezoekers te inspireren om een ​​gezellige en warme woning te creëren.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?