Uniqlo, Decathlon en Flying Tiger in winkelcentrum The Mint

© DDS & Partners Architects

The Mint, het winkelcentrum dat binnenkort opent in het centrum van de stad, zal onder andere een Decathlon huisvesten. Daarnaast komen er winkels van Uniqlo, Kiabi, Flying Tiger en Carrefour. Het winkelcentrum zet halverwege oktober voor het eerste de deuren open na een renovatieperiode van twee jaar.

Na een grondige renovatie is het Muntcentrum zo goed als klaar voor heropening. Ondertussen raken steeds meer winkels bekend. Zo komt de eerste Brusselse vestiging van de Japanse kledingwinkel Uniqlo naar het winkelcentrum, en komt er ondergronds een eerste filiaal van sportwinkel Decathlon van 1.600 vierkante meter in het centrum (er zijn wel al winkels in Anderlecht en Evere). Ook neemt Carrefour zijn intrede in The Mint. Het zal het derde filiaal zijn in die omgeving, naast dat in de Saint Honorégalerij en City2.

Daarnaast raakte een resem aan andere winkels bekend, waaronder de populaire Scandinavische winkelketen Flying Tiger, NYX Cosmetics, Ubiway en Hema. In totaal komen er zo’n twintig winkels in het gerenoveerde winkelcentrum. 97 procent van de ruimte is volgens projectontwikkelaar AG Real Estate al verhuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?