Antitapas blaast vijf kaarsjes uit

Het feestconcept Antitapas viert dit weekend zijn vijfde verjaardag. De organisatoren blijven daarbij trouw aan hun vertrouwde recept van allerlei ateliers, eerlijk eten en vooral veel maffe muziek.

Wat vijf jaar geleden begon als een uit de hand gelopen house party in Sint-Gillis is ondertussen al een tijdje een vaste waarde in de Brusselse feestkalender. De avonden vol eten, creativiteit en muziek brengen telkens duizenden mensen op de been.

Voor de verjaardagseditie is het zaterdag te doen in de Brussels Event Brewery in Molenbeek. Daar speelt DR DAS van Asian Dub Foundation ten dans, naast tal van andere muzikanten van uiteenlopend pluimage, van Afrikaanse reggae over Italiaanse roots tot beats uit de Balkan. De programmatie van Antitapas is dan ook altijd gekenmerkt door crossover en eclectisme.

Maar wat Antitapas nog het meest onderscheidt van andere Brusselse feestjes, is de randanimatie en het eten. Dit keer staat risotto met pompoen op het menu. Daarnaast is er een bakwedstrijd voor de beste verjaardagscake. Wie voor 23.30 uur komt en zijn eigen taart met het juiste aantal kaarsjes meebrengt, mag overigens gratis binnen. 

Daarnaast zijn er ook de traditionele circusacts en allerhande ateliers.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Anima: het kleurrijkste filmfestival van Brussel
  • Arlo Parks: the voice of a generation
  • Walking: Holding
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement