Kerst op je radio

Weinig inspiratie voor een goed cadeau? Geen tijd of zin om door weer en wind naar dat ene pakje te zoeken? BRUZZ helpt je uit de nood! Wij hebben de cadeautjes voor jou uit gezocht én je krijgt ze zelfs gratis naar huis gestuurd.

Soundtraffic pakt de mooiste compilatie cd van het jaar voor je in. DJ - en schrijver van het iconische boek Last Night a DJ Saved My Life - Bill Brewster stelde drie schijfjes met uiteenlopende dansmuziek samen. Tribal Rites kan van jou zijn als je zaterdag 23 december luistert vanaf 22u.

Op kerstdag hoor je onze 100 favoriete platen van het jaar in de CRUSH 100. En omdat we ook een crush hebben op ice crushers… doen we je er maandag gewoon een paar cadeau. Séverine Champeaux en Chantal De Smedt steken van wal vanaf 12u.

Heel de week geven we in Uptown en Downtown ook tickets weg voor de beste party’s op oudejaarsavond. Ga dus lekker feesten op onze kosten!

Heel de kerstvakantie lang volgen we The Vandiesel Company op de voet. The Vandiesel Company, dat is een groep detectives die in Brussel heel wat mysterieuze zaken oplossen. Hun avonturen volg je via hun Facebookpagina én op BRUZZ. Luister en win dagelijks boeken en t-shirts.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?