Meer dan 13.000 bezoekers voor circusfestival HOPLA!

© Jo Voets
| De 12de editie van het gratis circusfestival HOPLA! lokte de voorbije week meer dan 13.000 bezoekers naar Brussel (archiefbeeld)

De 12de editie van het gratis circusfestival HOPLA! lokte de voorbije week meer dan 13.000 bezoekers naar Brussel. Dat meldt de Stad Brussel.

Van 9 tot en met 15 april organiseerde de Stad Brussel diverse activiteiten zoals openluchtvoorstellingen in onder andere de Marollen, Laken en aan het Maximiliaanpark, uitgevoerd door zowel Belgische als internationale circusartiesten.Daarnaast waren er ook tal van volgeboekte avondvoorstellingen in de plaatselijke culturele centra.

"Het succes en de brede opkomst van zowel een divers publiek als van talrijke trouwe festivalgangers in de wijken, tonen aan dat deze bloeiende artistieke sector een grote rijkdom biedt die mooi aansluit bij de Brusselse realiteit", besluit Brussels schepen van Cultuur Karine Lalieux (PS).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?