| Kamiel De Bruyne draagt de Gouden Roos op de rode loper in Berlijn.

Brusselaar wint Gouden Roos met 'Sorry voor alles'

TDN
© BRUZZ
14/09/2018

Het Eén-programma Sorry voor alles heeft donderdagavond in Berlijn een Gouden Roos gewonnen in de categorie 'Game show'. Het spelprogramma werd bedacht door de jonge Brusselaar Kamiel De Bruyne en gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof.

In Sorry voor alles wordt een gewone Vlaming gedurende een maand gevolgd met behulp van een verborgen camera. Het Eén-programma, gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, is een productie van Warner Bros België en won eerder al een Emmy Award.

De Bruyne en Van den Hoof moesten het opnemen tegen de tv-shows "What would your kid do? " en "5 gold rings" uit het Verenigd Koninkrijk en "Big bounce battle" uit Duitsland. De Gouden Roos bekroont de origineelste, creatiefste en kwalitatiefste tv-programma’s in Europa.

Het bleek een mooie avond voor Eén, want ook het programma Down The Road viel in de prijzen in de categorie 'reality and factual'. Tot nu toe behaalden slechts drie Vlaamse programma’s een Gouden Roos: ‘Wat Als?’ (2013), ‘Benidorm Bastards’ (2010) en ‘De Mol’ (2000).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Film , Kamiel De Bruyne , Gouden Roos , Sorry voor alles , Adrien Van Hoof

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni