Ter Kamerenbos nog tot zaterdagochtend dicht

© Stephane Mignon
| Het Ter Kamerenbos blijft dicht tot zaterdag door de aanhoudende felle wind
Updated: 15-03-2019 - 15:06

De harde windstoten zorgen ervoor dat de Brusselse parken ook vrijdag dicht blijven. Ook woensdag en donderdag waren ze al gesloten. De politie van Brussel Hoofdstad-Elsene laat weten dat het Ter Kamerenbos, dat beheerd wordt door de Stad Brussel, dicht blijft tot zaterdagochtend.

Als de weersomstandigheden het toelaten, gaan de parken zaterdagochtend weer open, meldt Leefmilieu Brussel. "De parken die Leefmilieu Brussel kan afsluiten, zullen voor het publiek worden afgesloten en na inspectie, opruiming en beveiliging opnieuw worden opengesteld", zegt Leefmilieu Brussel in een persbericht.

"In de parken die niet kunnen worden afgesloten, zal aan de ingangen een bericht worden uitgehangen en zullen de parkwachters de bevolking informeren." De hele week zijn de parken al regelmatig gesloten vanwege de weersomstandigheden. Meerdere bomen zijn al gesneuveld door de wind, meldt het persagentschap Belga.

Ter Kameren

Het Terkamerenbos was donderdag om 10.00 uur opnieuw gesloten, omdat er veel rukwinden werden verwacht. Het park, beheerd door de Stad Brussel, blijft dicht tot zaterdagochtend. Dat zegt politiewoordvoerder Ilse Van de keere.

Het bos werd de voorbije dagen al meermaals gesloten voor alle verkeer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?