Gezien: Flashmob op Pharell voor eindtoetsen

Het zesde leerjaar van basisschool Hendrik Conscience uit Schaarbeek verbaast maandagochtend de voorbijgangers op het Flageyplein. Op de tonen van Freedom van Pharell Williams dansen en playbacken ze voor goede punten.

Nadat de jongens en meisjes van Hendrik Conscience zich over het volledige Flageyplein hebben verspreid, schalt Freedom uit de ghettoblaster van juf Karen. Het nummer playbacken lijkt wel een fluitje van een cent met een microfoon in de hand. Zeker wanneer de andere jongens en meisjes al dansend steeds dichter en dichter komen.

“Onze flashmob is een onderdeel van de OVSG-eindtoetsen van dit jaar. Dit is het onderdeel muzische vorming”, vertelt juffrouw Karen terwijl de leerlingen het beste van zichzelf geven. “Zijn er hier in de buurt nog ergens veel mensen? Dan kunnen we daar ook nog optreden. En anders vind je ons straks in de buurt van het Josaphatpark in Schaarbeek.” 

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook