BRUZZ I DVLKO

| Horst is tot en met zaterdag volledig uitverkocht.

Night Guide

Ontdek deze Brusselse dj's op Horst Arts and Music Festival

Bo Aga
09/05/2024
Updated: 09/05/2024 10.08u

Horts Arts & Music Festival in Vilvoorde, het driedaags festival dat donderdag van start gaat, is voor het eerst volledig uitverkocht. Dagelijks zullen 11.500 festivalgangers genieten van de betere techno-, elektro- en dancebeats, geflankeerd door kunstzinnige podia, creatieve inkleding en artistieke architectuur. Ook tal van dj's uit Brusselse clubscene zullen er aantreden. Keuzestress? BRUZZ ICE selecteerde voor jou de Brusselse dj's die je zeker niet mag missen.

Natuurlijk maken grote Brusselse dj's zoals Lefto en Le Motel hun opwachting op de tiende verjaardag van Horst Festival. Wie graag nieuw Brussels-based talent ontdekt, kan bij ons terecht voor een zorgvuldige selectie.

Donderdag

ICE-dj Unos at Le Soleil Rouge

BRUZZ ICE-dj Unos neemt je van 15.00 tot 17.00 uur mee met levendige, eclectische klanken tot speelse en krachtige beats. In haar sets brengt ze een mix van house, techno, breaks, trance die de perfecte vibe creëert voor de dansvloer. Zo weet ze de feestgangers in een trance te brengen.

Fais Le Beau at Ring

Fais Le Beau heeft met Gay Haze een grote impact op de Brusselse muziek- en queerscene. Zijn muziekstijl, geworteld in 90s house, trance en vroege 2000s progressive sounds, geeft zijn sets een nostalgische, maar frisse sfeer. Samen met Eoin DJ verovert hij van 18.00 tot 20.00 uur de 'Ring'.

Iced lattina at Moon Ra

Iced lattina zet van 19.00 tot 20.00 uur de muziekwereld op zijn kop met haar mix van verschillende stijlen, zoals ambient, plugg, trap en drone. Haar unieke geluid en eigenzinnige aanpak sluiten perfect aan bij wie op zoek is naar iets anders dan de mainstream muziek.

Vrijdag

GOMAR at Moon Ra

Vanuit het hartje van Brussel navigeert GOMAR door diverse genres met de vaardigheid van een ervaren ontdekkingsreiziger. De artiest verkent dancehall, reggaeton, baile funk, ravecultuur, en nodigt de luisteraar van 18.00 tot 19.00 uur uit voor een grenzeloze muzikale tocht waar elke beat een verhaal vertelt.

M I M I at Moon Ra

MIMI, een in Brussel gevestigde artiest en dj met wortels in Zambia en Angola, brengt een mix aan wereldwijde genres en doorbreekt traditionele muzikale grenzen. Haar diverse culturele achtergrond vormt de basis van haar muziek, resulterend in een afro-futuristische benadering. Afspraak van 19.00 tot 20.00 uur aan Moon Ra.

Alfred Anders at Le Soleil Rouge

Alfred Anders is een sleutelfiguur in Brusselse elektronische muziekscene. Hij is onder andere bekend om zijn invloedrijke, energieke house- en technosets uit de jaren 80 en 90. Als oprichter van Crevette Records heeft hij lokale talenten gestimuleerd en de muziekcultuur significant gevormd. Hij sluit van 00.00 tot 2.00 uur 'Le Soleil Rouge' af: ambiance verzekerd.

Zaterdag

Susobrino at Vesshcell

Susobrino, geboren in Bolivia en nu bloeiend in Brussel, is een grensverleggende artiest die Latijns-Amerikaanse ritmes verkent binnen elektronische en folkinvloeden. De naam 'Susobrino', 'neef' in het Spaans, weerspiegelt de sterke band met zijn Latijnse erfgoed. Van 14.00 tot 15.30 uur verandert hij 'de put' in een zuiderse oase.

Soumaya Phéline at Moon Ra

Soumaya Phéline is een transformerende kracht geweest in de muziek- en uitgaansscene van Brussel. Haar experimentele dj-sets, combineren bas, breakbeats en meeslepende melodieën. Ze trekt de luisteraar mee in een diepgaand muzikaal verhaal. Je kan van 20.00 tot 21.00 bij Soumaya terecht voor een onvergetelijke ervaring.

O'SIMMIE at Vesshcell

O'SIMMIE komt voort uit de levendige clubscene van Brussel en blinkt uit door zijn unieke mix van donkere, ritmische beats, doordrenkt met invloeden van footwork, jungle en clubmuziek. In zijn dj-sets weet hij de rauwe energie van de stad perfect vast te leggen, waarmee hij het publiek moeiteloos meeneemt. Van 20.30 tot 22.30 neemt O'SIMMIE 'de put' volledig over.

Ander Brussels talent zoals Sookie, Melissa Juice, Onohno, Tom Rynders, Frontal, Fatoosan en Lieven De Boeck (performance), zijn ook zeker het checken waard.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ice , bruzzice , party , Horst Arts & Music Festival , Horst

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni