Partytips

Partytips om de maand maart goed in te zetten

AS
01/03/2024

In het eerste weekend van maart valt er weer heel wat te beleven in het Brusselse nachtleven: van een luistersessie tot een carnavalsfeest, het kan dit weekend allemaal.

VRIJDAG 1 MAART

Lefto Early Bird Listening Session at Crevette

Volgende week laat Lefto Early Bird zijn album Motherless Father op de wereld los. Goed nieuws voor wie niet zo lang kan wachten, want vrijdagavond organiseert hij al een luistersessie bij Crevette Records. Welkom tussen 18 uur en 21 uur voor een drankje en een dj-set van Lefto himself. De plaat zal ook exclusief verkrijgbaar zijn.

Strictly Niceness at C12

Sinds 2002 zorgt Strictly Niceness voor een unieke vibe in het Brusselse nachtleven. Ze brengen soul in alle vormen, van alle tijden en uit alle uithoeken van de wereld. Vrijdagavond nodigen ze Strictly Niceness-alumnus Alexander Nut uit. Hij wordt vergezeld door Gones, Fatoosan en Kwak. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Volt/Air Night at Café Central

Volt/Air ken je als maandelijkse radioshow op BRUZZ Ice, maar vanaf nu ook als feestconcept. Bezieler Dektro kruipt samen met Preach. en Cisco FM achter de draaitafels van Café Central, pal in het centrum. De inkom is volledig gratis.

Breaxx at La Fabriek

Na een pauze is Breaxx terug van weggeweest, en hoe. Catalina, Leese (live), Freq444 en Kōma schotelen je de beste UK-geïnspireerde break-muziek voor in La Fabriek (ex-Antidote). Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur voor 10 euro.

ZATERDAG 2 MAART

NOT YOUR TURF at Recyclart

Het collectief Not Your Techno switcht de naam voor deze editie naar Not Your Turf. Het wordt een avond voor meer eerlijkheid, gelijkheid en rechtvaardigheid in de Recyclart dankzij Sara Dziri, Cheb Runner, Zaatar en Donia. Tickets zijn te verkrijgen via deze link.

BHM Opening Night at AB

Black History Month en AB bundelen de krachten voor een nieuwe editie van BHM en daar hoort uiteraard ook een openingsfeest bij. Met op het menu: Miss Angel, Onha, Mavee, kipili, Zedie en dans van Ballet Inyange. Het event is volledig gratis.

Illegaal Feestje at Brasserie Illegaal

Carnavalsoutfit al opgeborgen? Haal hem maar weer boven voor het Illegaal Feestje in Brasserie Illegaal. Pruiken of pluimen? Het kan allemaal vanaf 20 uur in de Bollinckxstraat. De inkomprijs wordt bepaald met een dobbelsteen.

ZONDAG 3 MAART

Snaretrade Housing Deficit at Jalousy

Dansen op zondag doe je dit weekend dankzij Snaretrade Records. Tussen 14 uur en en 22 uur zorgen Shabz, Yentl, Gols en Gurl voor feest in de Jalousy. Tickets zijn te koop via Resident Advisor.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni