Partytips

Partytips vrijdag 02.02 - The Sound of the Belgian Underground en nieuwe clubs in town

AS
© BRUZZ
02/02/2024

Nog geen feestplannen dit weekend? Geen nood, elk weekend stuurt BRUZZ Ice je op pad met een verse lading partytips. We beginnen met vrijdagavond.

The Sound of the Belgian Underground 2024 at AB

The Sound of the Belgian Underground bestaat tien jaar. Dat wordt gevierd met een tiental live-acts in verschillende zalen van de AB. Nadien volgen maar liefst vijf b2b's tot in de vroege uurtjes. Tickets via deze link.

Floor 10 Opening Night at ???

De komende 10 weken kan je gaan dansen op een nieuwe locatie. Dj's Donia, Kamoun en Empasym zitten achter de (voorlopig) geheime clublocatie. Ze wijden haar samen met dj's Mankiyan en Lolo Batten in. De exacte locatie wordt enkel met kaarthouders gecommuniceerd. Kaarthouder worden? Dat kan hier.

Grand Opening Club Signal

Er opent vrijdag nóg een nieuwe clublocatie. Club Signal wordt een techno hotspot in het hartje van Brussel. Willem Voet en Bart Bellens brengen technolovers samen in de Greepstraat. Wil jij ook bij de grote opening zijn? Scoor dan hier een ticket.

Hoop Doet Leven at KFK Hope

KFK Hope bestaat vijf jaar en viert dat op gepaste wijze met de jongens van Hoop Doet Leven. Osse en Fester all night long, wat wil een mens nog meer. Dat het gratis is misschien? Wel, goed nieuws. Dat is het ook.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ice, partytips

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni