Agressieve overval voor gsm aan Kapellekerk

© Google
| De overval gebeurde op de hoek van de Ursulinenstraat en Nieuwland.

In de nacht van vier op vijf augustus werd Nicolas Pirson op een gewelddadige manier overvallen, terwijl hij in hartje Brussel op zoek was naar een deeltaxi. De daders stalen zijn gsm, die vooral een sentimentele waarde heeft.

In de nacht van vier op vijf augustus stond Nicolas Pirson om vier uur vlakbij het Kapellestation, waar hij met zijn gsm in de hand op zoek was naar een halte voor deeltaxi’s. Achter zijn rug hield een man hem vast, terwijl een andere man zijn gsm afnam.

Terwijl hij op de grond werd geduwd, kreeg hij rake klappen, onder andere in het gezicht, alvorens de daders er van door gingen met zijn portefueillle en gsm. Die gsm heeft vooral een sentimentele waarde, “aangezien al de berichten van zijn zoon die zelfmoord heeft gepleegd erin stonden.” Dat schrijft La Capitale.

Via Facebook lanceerde Pirson een oproep om zijn gestolen gsm terug te vinden, maar op die oproep heeft nog niemand gereageerd. Camerabeelden zouden de feiten bevestigen, maar aan de hand van de beelden zou het niet mogelijk zijn om de daders te identificeren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?