Dode na echtelijke ruzie in Laken

© Googlemaps
Updated: 23-11-2018 - 17:37

In Laken is gisteren een dode gevallen bij een echtelijke ruzie. Een 32-jarige man zou daarbij zijn 53-jarige vriend hebben gedood. De man verschijnt later vandaag voor de onderzoeksrechter. Het parket vraagt zijn aanhouding voor doodslag.

“In de Stalkruidlaan is gisteren het lichaam van een man aangetroffen”, zegt Gilles Dejemeppe van het Brusselse parket. “Er werden twee verdachten opgepakt, maar na verhoor bij de politie werd een van hen vrijgelaten.”

De man die niet werd vrijgelaten, is de vriend van het slachtoffer. “De feiten hebben zich afgespeeld in de context van een ruzie tussen twee partners. Daarbij kwam het 53-jarige slachtoffer om het leven.

De precieze doodsoorzaak is nog niet gekend. Vandaag wordt er een autopsie uitgevoerd.”

De verdachte is aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag. Hij verschijnt volgende week voor de raadkamer, die moet oordelen over zijn verdere aanhouding.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?