Drie mannen zonder papieren opgepakt na inbraak in Sint-Agatha-Berchem

© PhotoNews

Een patrouille van de politiezone Brussel-West heeft drie mannen die irregulier op Belgisch grondgebied verblijven, opgepakt, nadat ze in een huis inbraken in Sint-Agatha-Berchem. Een van de verdachten werd al gezocht voor een ander crimineel feit.

De patrouille werd donderdag opgeroepen na een melding van inbraak in een residentiƫle wijk in Sint-Agatha-Berchem. Een getuige had drie mannen een deur zien forceren toen ze een huis probeerden binnen te dringen. Nadien sloegen de mannen te voet op de vlucht, maar de politie was snel ter plaatse en kon hen niet ver van de plaats van de feiten inrekenen.

De drie mannen verblijven irregulier op Belgisch grondgebied en werden van hun vrijheid beroofd op basis van een poging tot diefstal in een huis met inbraak. Na identificatie door de politie bleek dat een van de verdachten al gezocht werd voor een ander crimineel feit. De man werd ter beschikking gesteld van het Brussel parket.

Voor de twee anderen is het wachten op een beslissing van de Dienst Vreemdelingenzaken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?