© JP / BRUZZ | De vechtpartij vond plaats ter hoogte van de slagerij en restaurant Passadena op de Lemonnierlaan. Zondagochtend herinnert niets aan het gevecht.

Drie personen opgepakt bij vechtpartij aan Lemonnier met verkeersborden

JP
© BRUZZ
24/01/2021

Bij een vechtpartij met een tiental personen op de Lemonnierlaan zijn een paar personen gewond geraakt. Een aantal vechtersbazen gebruikten verkeersborden om op hun tegenstaanders in te slaan. Drie personen werden naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze werden daarna naar het commissariaat gebracht voor verhoor.

De politie kreeg op zaterdagavond rond 19 uur een oproep voor een vechtpartij tussen twee groepen op de Lemonnierlaan. Volgens een getuige gaat het om jongeren uit de Marollen en een stel dieven van buiten de wijk. De politie kan dit nog niet bevestigen. Politie en parket onderzoeken de zaak.

Op beelden die circuleren op sociale media is te zien hoe mensen met verkeerspalen op elkaar inslaan. Toen politiemensen ter plaatse kwamen, hebben ze drie personen naar het ziekenhuis gebracht vanwege hun verwondingen. Ze werden daarna meegenomen naar het commissariaat voor verhoor. De voorgevels van de nabijgelegen slagerij en het restaurant Passadena werden niet beschadigd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Justitie, Lemonnierlaan, Marollen, vechtpartij

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie