Drugskoerier gevat in Zuidstation

© PhotoNews

Op 17 januari werd in het station Brussel-Zuid een drugskoerier opgepakt. De man was in het bezit van 250 gram cocaïne en heroïne en werd onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Een man die zich verdacht gedroeg, trok op 17 januari de aandacht van een ploeg van de Brusselse Spoorwegpolitie. De verdachte hing rond de incheckbalie van de Eurostar richting Londen en werd meegenomen voor een controle.

Tijdens die controle werden zowel op de kledij als in de koffer van de man cocaïne en heroïne aangetroffen, verpakt in plastiek bolletjes.

Aangezien de inspecteurs vermoedden dat de man een drugskoerier was, werd contact opgenomen met het Parket. Een echografie toonde aan dat er nog zes bolletjes in zijn lichaam verborgen waren.

Uiteindelijk werd 250 gram cocaïne en heroïne aangetroffen. De man, die reeds gekend stond voor het bezit van verdovende middelen, werd door een onderzoeksrechter in verdenking gesteld en onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?