© PhotoNews | (archiefbeeld)

Elf huiszoekingen in drugsonderzoek leiden tot drie arrestaties

© Chris Verhaeghe
17/10/2022

De recherche van de politiezone Brussel West (Molenbeek, Ganshoren, Jette, Koekelberg en Sint-Agatha-Berchem) heeft drie personen opgepakt bij een reeks huiszoekingen in een drugsonderzoek. Naast drugs namen de speurders ook meer dan 10.000 euro cash geld in beslag.

"De zaak startte in april van dit jaar," zegt een woordvoerder van de politie. "Het langdurige en gedreven onderzoek leidde uiteindelijk tot de ontmanteling van een netwerk van drugsverkopers."

"Vorige week, op 11 oktober, werden elf huiszoekingen verricht. Daarbij troffen we 495 gram marihuana, 2,74 kg cannabishars, 35 gram cocaïne, 750 gram heroïne, een hydraulische pers en verschillende valse en gestolen identiteitskaarten aan. Onze mensen namen ook nog eens 10.485 euro cash geld in beslag."

Bij de actie werden drie verdachten opgepakt. Ze werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hen onder aanhoudingsmandaat plaatste. "Intussen loopt het onderzoek nog verder en zijn er nog verschillende onderzoeksdaden hangende," laat de politie nog weten.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie