Federale politie zoekt naar dader steekpartij Lemonnier

© BRUZZ
| De ingang van het premetrostation Lemonnier

De federale politie en niet de lokale politie is op zoek naar de dader van de steekpartij in het premetrostation Lemonnier. Dat komt omdat de steekpartij zich afspeelde binnen in het station, verduidelijkt de lokale politie. Het onderzoek loopt.

Vrijdagavond moest het premetrostation Lemonnier dicht na een steekpartij. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis, maar heeft de urgentiediensten de volgende ochtend al opnieuw kunnen verlaten.

Er is voorlopig nog geen verdachte opgepakt. Speurders van de federale politie onderzoeken op dit moment wie de dader of daders zijn en hoe de steekpartij is ontstaan.

Omdat de steekpartij binnen het station is gebeurd, valt het onderzoek onder de bevoegdheid van de federale en niet de lokale politie, zegt Ilse Van de Keere van de lokale politie van Brussel Hoofdstad-Elsene.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?