© BRUZZ | De Lemonnierlaan

Dinsdagavond is een man doodgestoken in een gebouw in de Lemonnierlaan. Dat schrijft La Capitale en het wordt bevestigd door het Brussels parket. Er loopt een onderzoek naar de feiten.

De gebeurtenissen vonden dinsdagavond plaats, achter de gesloten deuren van een gebouw in de Lemonnierlaan. Het slachtoffer werd doodgestoken, vermoedelijk na een uit de hand gelopen geschil tussen twee mannen. De hulpdiensten konden het slachtoffer niet meer redden. Volgens La Capitale was het slachtoffer de eigenaar van het pand waarin hij werd neergestoken.

De woordvoerster van het Brusselse parket, Willemien Baert, heeft de informatie bevestigd. "Het was een ruzie tussen twee mensen waarbij een persoon een andere verschillende messteken heeft toegebracht. Het slachtoffer overleed ter plekke."

Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd, net als een wetsdokter en de technische recherche van de federale politie voor het sporenonderzoek. Over de precieze omstandigheden of het eventueel motief bestaat voorlopig geen duidelijkheid.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Justitie, neergestoken, Lemonnierlaan, geweld, steekpartij, Brussels parket

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie