Man beroofd na liefdesnacht

© PhotoNews
| De politie kon de twee vrouwen snel identificeren en pakte hen op in Jette.

Twee prostituees zijn opgepakt op verdenking van diefstal. Ze zouden onder andere aan de haal zijn gegaan met een televisie en verschillende spelconsoles van een klant, die een van hen liet overnachten. Een van de prostituees werd aangehouden door de onderzoeksrechter en zit in de cel.

Het slachtoffer had op 6 januari twee gezelschapsdames naar zijn woning laten komen. Een van hen bleef er overnachten. Toen de man 's morgens naar zijn werk vertrok, liet hij de prostituee uitslapen in zijn bed.

Toen hij 's avonds terugkeerde, bleken verschillende spullen gestolen te zijn, waaronder zijn televisietoestel en meerdere spelconsoles. De politie kon de twee vrouwen snel identificeren en pakte hen op in Jette.

Eén van hen is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst, de tweede verdachte mocht na verhoor beschikken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?