Man neergestoken aan Flageyplein

© Google Maps
| De politiediensten troffen de man aan voor de Belfius Bank op het Flageyplein.

Een 39-jarige man is vorige zondag het slachtoffer geworden van een steekpartij aan het Flageyplein. Hij werd rond 21 uur ’s avonds neergestoken voor de Belfius Bank, waar de politiediensten hem ook aantroffen. De dader werd opgemerkt, maar is voorlopig spoorloos.

De man werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging, maar mocht snel weer naar huis. Hij was wel twee dagen werkonbekwaam. Op het moment van de feiten zou hij onder invloed van alcohol geweest zijn.

“Het is evenwel niet zeker of dat een rol heeft gespeeld bij de gebeurtenissen”, zegt Olivier Slosse, woordvoerder van de politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene, aan La Dernière Heure.

De politie heeft de dader nog niet kunnen oppakken. “Dankzij een aandachtige voorbijganger hebben we wel een portret kunnen doorseinen naar onze diensten. We wachten de resultaten van het onderzoek af, maar hopen de agressor snel te vinden”, aldus Slosse nog.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?