Nog geen verdachte opgepakt voor schietpartij in Anderlechtse nachtclub

© Google Maps

Er is nog geen verdachte opgepakt voor de schietpartij aan nachtclub Eclips in Anderlecht zondagochtend. Toen loste iemand vier schoten op een 25-jarige man, die de moordpoging als bij wonder overleefde.

Rond 6 uur ’s ochtends kregen twee mannen ruzie aan nachtclub Eclips in de Bollinckxstraat in Anderlecht. Een van hen haalde een vuurwapen boven en opende het vuur. Het 25-jarige slachtoffer kreeg twee kogels in zijn lichaam, maar verkeert niet in levensgevaar. Hij werd geraakt in het been en de onderbuik. Er werden geen vitale organen geraakt.

Het parket onderzoekt de zaak en spoort de dader op. Een ballistisch deskundige en de technische recherche kwamen zondag ter plaatse voor onderzoek. Ook de beelden van de bewakingscamera's zullen geanalyseerd worden. Waarover de dader en het slachtoffer ruzie hadden, is nog niet duidelijk.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?