| Wie meer informatie heeft over Eric Laurent, kan contact opnemen met de politie

Onderzoek naar verdacht overlijden in Marollen

© Chris Verhaeghe
25/06/2020

Het Brusselse parket voert een onderzoek naar een verdacht overlijden in het stadscentrum. De politie heeft vandaag een opsporingsbericht verspreid en vraagt iedereen die informatie heeft over het slachtoffer contact op te nemen.

"Op dinsdag 23 juni 2020 werd het levenloze lichaam gevonden van de 54-jarige Eric Laurent in zijn appartement gelegen in de Kandelaarsstraat, omgeving Marollenwijk, in Brussel", meldt de politie in het opsporingsbericht.

Enkele dagen voordien zou het slachtoffer betrokken geweest zijn bij een ruzie en zou hij overleden zijn aan de verwondingen die hij daarbij had opgelopen. Om de juiste omstandigheden van het overlijden te kunnen bepalen, zijn de speurders op zoek naar personen die Eric Laurent hebben gezien tussen 18 en 23 juni 2020.

Ook is de politie op zoek naar de personen met wie Eric Laurent een handgemeen zou gehad hebben. "Alle mensen die hem hebben gekend en die nuttige informatie hebben, kunnen dit melden bij de politie. Discretie wordt verzekerd", klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Justitie , opsporingsbericht , verdacht overlijden

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni