Onderzoek tegen hotel na klacht ontevreden klanten

ADD
04/10/2021

Agenten van de politiezone Brussel Hoofdstad/Elsene hebben een onderzoek geopend naar verschillende potentiële onregelmatigheden in een hotel in de Zuidlaan in Brussel. Het onderzoek komt er na klachten van een koppel dat er eind september een kamer huurde.

De politiezone Brussel Hoofdstad/Elsene heeft een onderzoek geopend naar een hotel in de Zuidlaan in het centrum van Brussel, waar de veiligheidsnormen schijnbaar niet worden nageleefd. In een klacht van een Frans koppel dat er van 24 tot 26 september heeft overnacht, wordt onder meer melding gemaakt van een sterke cannabisgeur. Zo schrijft La Capitale maandag.

"Van 24 tot 26 september zijn mijn vrouw en ik een weekend in Brussel geweest. We boekten een kamer in een hotel aan de Zuidlaan", verklaart de man, die voor de Franse politie werkt en anoniem wenst te blijven.

Volgens hem leken het hotel en de kamer in niets op het etablissement dat ze boekten via de website Booking.com. "We reserveerden een luxekamer, maar daar was helaas helemaal niks van te merken. Het was er vuil en verschillende elektronische apparaten waren defect. Het ergste was de eerste verdieping: daar stonk het naar cannabis en nog geen klein beetje", tiert de ontevreden klant.

"We waren verrast, want de kamers zijn nochtans rookvrij... Samen met mijn vrouw deed ik een test door een sigaret op te steken. De rookmelders bleken uitgeschakeld. We hebben bovendien ook geen brandblussers gezien," zegt hij.

Ilse Van de Keere, woordvoerster van de Brusselse politie, bevestigt dat een onderzoek lopende is. "Maar vooralsnog werd niets frauduleus ontdekt. We blijven de zaak opvolgen en verwachten in de loop van de komende dagen meer elementen", zegt ze aan BRUZZ.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Justitie , drugshandel , Hotel

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni