Parket op zoek naar daders gewapende overval

© Brussels Parket/BRUZZ
| Deze twee mannen worden gezocht voor een gewapende overval in Sint-Jans-Molenbeek in mei 2019.

Het parket van Brussel is op zoek naar de vermoedelijke overvallers van een winkel in de Werkhuizenkaai. De overval vond plaats in mei van dit jaar, de twee daders gebruikten wapens om met de inhoud van de kluis aan de haal te gaan.

De twee mannen kwamen op het einde van de dag de winkel binnen, waar ze zich verstopten om de sluiting af te wachten. Toen een werknemer naar het bureau ging, werd hij verrast door de twee gewapende personen. De overvallers bedreigden hem en eisten het geld uit de kluis. Enkele minuten later namen ze de vlucht in de richting van de Akenkaai.

De eerste dader had een geweer bij zich. Hij is ongeveer 1,75 meter lang, heeft een mediterraan uiterlijk en is mager gebouwd. Hij heeft bruine ogen. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas, een hemd met rode en witte ruiten en een zwarte pet.

De tweede dader droeg een mes als wapen. Hij heeft ook een mediterraan uiterlijk en is groter dan zijn kompaan. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkerblauwe jeans, een grijze donsjas met kap met bont en een zwarte pet.

Herkent u deze twee daders of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800-30 300. U kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?