Parket verspreidt opsporingsbericht voor dodelijke steekpartij Evere

© BRUZZ
| In Evere werd een vrouw op straat vermoord. Het parket roept getuigen op om informatie te delen.

Op vraag van de onderzoeksrechter doet de politie een oproep naar getuigen van de dodelijke steekpartij in Evere van vorig weekend. Een verdachte is daarvoor aangehouden, maar die ontkent alle betrokkenheid.

Op zondag 30 mei werd de 36-jarige Mouniah O. omstreeks 19.40 uur, neergestoken op het kruispunt van de Kerkhof van Brussellaan met de Twee Huizenstraat in Evere. Het slachtoffer is overleden aan haar verwondingen. De verdachte is mogelijk gevlucht via de Twee Huizenstraat, in de richting van de Willy Van Der Meerenstraat.

In het kader van dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen of personen die meer informatie hebben over deze feiten. Ook aan personen die beeldmateriaal hebben van de feiten of de vluchtende verdachte wordt gevraagd contact op te nemen met de onderzoekers. Discretie wordt verzekerd.

Wie getuige was van deze feiten of meer informatie heeft over deze zaak, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0.

Getuigen kan via opsporingen@police.belgium.eu. U kan het bericht nalezen op www.politie.be.

Verdachte aangehouden

In het kader van het onderzoek naar de dodelijke steekpartij is al een verdachte aangehouden. Vrijdag besliste de raadkamer om hem nog minstens een maand in de cel te houden. Deze verdachte ontkent echter alle betrokkenheid. Met het opsporingsbericht zet het parket het onderzoek voort.

Dodelijke steekpartij Evere_kaart van politie
© Federale politie
| De politie verspreidt een kaart met de locatie van de moord.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?