Parket zoekt getuigen in Harense moordzaak

© BRUZZ

In aansluiting op het gerechtelijke onderzoek naar de moord op Harenaar Mohamed Harrouchy vraagt de politie aan mogelijke getuigen om zich te melden. De man verdween in december 2018, zijn lichaam is in juni van dit jaar gevonden.

Op vraag van de onderzoeksrechter belast met de verdwijning en moord op Mohamed Harrouchy (41), vraagt de gerechtelijke politie of eventuele getuigen zich (anoniem) willen melden. De feiten dateren van 9 december 2018, rond 21.30 uur, toen twee gemaskerde mannen met een zwarte Mercedes C200 met nummerplaat 1 GIP 083 Harrouchy meenamen in Schaarbeek.

Op 9 juni 2019 werd zijn lichaam dood teruggevonden in een berm langs de Verdunstraat in Haren, ter hoogte van nummer 672.

Eerdere berichten over een onderzoek in een leegstaande villa op de Lenniksebaan bleken ongegrond en een verkeerd spoor. Bijgevolg vraagt de politie nu om getuigen die ofwel in december of later verdachte handelingen zouden opgemerkt hebben waarvan de omschrijving kan helpen in het verdere onderzoek naar de verdwijning en moord.

Iedereen kan hierover bellen of mailen, met garantie van discretie, via het gratis nummer 0800/30 300 ou via e-mail .opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?