Politie treft 375 xtc-pillen aan in te snel rijdende auto

© PhotoNews

Een patrouille van politiezone Montgomery heeft woensdagavond vier personen opgepakt bij een controle op een te snel rijdende wagen. In het voertuig trof de politie onder meer 375 xtc-pillen aan. De vier verdachten zijn voor de correctionele rechtbank gedagvaard.

De aandacht van de politie werd afgelopen woensdag om iets voor middernacht getrokken door een voertuig dat hen met hoge snelheid kruiste. De agenten beslisten meteen om rechtsomkeer te maken en de wagen en de vier inzittenden tegen te houden ter hoogte van de Keltenlaan in Etterbeek

Uit de auto steeg duidelijk een walm van cannabis op en dus gingen de agenten over tot een grondige fouille van de vier verdachten. De agenten vinden twee joints, een zakje met 5,6 gram cannabis en 480 euro, maar ook een GSM en - verstopt aan de voeten van een passagier achteraan - meerdere zakken met in totaal 375 xtc-pillen.

Bij de daaropvolgende huiszoekingen in de woningen van de verdachten trof de politie nog 420 euro, vier SIM-kaarten, vier GSM's en een grinder om cannabis te verbrijzelen aan. Al het materiaal werd in beslag genomen en de verdachten zijn voor de correctionele rechtbank gedagvaard.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?