Politie zoekt daders overval Sint-Agatha-Berchem

De politie is op zoek naar twee daders van een diefstal met geweld op 24 oktober in Sint-Agatha-Berchem.

De eerste verdachte is van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is rond de 35 jaar oud, ongeveer 1m80 lang en struis gebouwd. Hij droeg werkkledij met verfplekken en een gele vest. De postbode heeft een Europees uiterlijk, is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij had een onverzorgde, rosse baard en droeg een uniform van B-POST.

Een voertuig parkeerde zich vlakbij een woning, vervolgens verschijnt een valse postbode op de bewakingsbeelden. Hij belt aan bij de woning en beweert een aangetekende zending te hebben. Twee personen stappen uit het voertuig en gaan naast de deur staan. Wanneer de deur open is, dringen de daders de woning binnen. Zij bedreigen twee slachtoffers met een vuurwapen en eisen geld. Op een bepaald moment verlaat een van de daders de woning, maar hij keert na enkele ogenblikken terug omdat politieagenten door de straat rijden.

Op het ogenblik van hun vlucht komt een politiepatrouille tussen en een achtervolging heeft plaats, die leidt tot de arrestatie van een van de verdachten. De onderzoekers zoeken nog naar de identiteit van de medeplichtigen die zijn ontsnapt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?