Er werd meer dan 7 kilo drugs aangetroffen

De politie van de zone Brussel-Noord heeft zaterdag in Laken twee vermoedelijke drugdealers opgepakt. Daarbij kon de politie meer dan 3.300 euro, 440 gram heroïne en 92 gram cocaïne in beslag nemen. Beide verdachten zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Naar de twee verdachten liep al enige tijd een onderzoek nadat de politie gemerkt had dat er drugs werden verkocht in de Paviljoenwijk in Schaarbeek. Onderzoek leidde naar de 25-jarige B.A., die zich per fiets verplaatste om de drugs aan de man te brengen, en de 23-jarige A.I.

Die laatste werd al drie jaar gezocht voor andere feiten. Zaterdag kwam de politie uiteindelijk tussen in Laken, op het adres waar A.I. woonde.

De speurders merkten dat B.A. zich per fiets naar dat adres begaf en maakten van de situatie gebruik om beide mannen te arresteren. Een huiszoeking werd uitgevoerd in A.I.'s woning. Daarbij troffen ze meer dan 3.300 euro, 440 gram heroïne en 92 gram cocaïne aan. Beide verdachten werden zondag ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter, die hen allebei onder aanhoudingsbevel plaatste.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Justitie , Laken , drugdealers , opgepakt , drugs

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni