Twee mannen opgepakt voor inbraken in Sint-Agatha-Berchem

Politiezone Brussel West.

In de nacht van 22 op 23 september hebben agenten van de politiezone Brussel West twee mannen gearresteerd die verdacht worden van twee inbraken in Sint-Agatha-Berchem. Het duo werd nu aangehouden door de onderzoeksrechter.

Op 22 september vond rond 23.30 uur een inbraak plaats in een bedrijf aan de Koning Albertlaan in Sint-Agatha-Berchem. Een getuige zag twee mannen wegvluchten in een wagen. Een halfuur later vond een tweede inbraak plaats in een kapsalon aan de Basilieklaan.

Later die nacht onderschepten agenten van de politiezone Brussel West het voertuig met de twee verdachten aan boord. In het voertuig werden ook spullen teruggevonden die afkomstig waren van de twee locaties waar er was ingebroken. "De beschrijving van de daders en de modus operandi van de twee feiten lijken overeen te komen", klinkt het bij de politie. Mogelijk hebben de twee mannen ook ingebroken in een apotheek in Jemeppe, in de provincie Namen.

De twee mannen werden aangehouden door een onderzoeksrechter.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?