Twee verdachten opgepakt bij politieactie in Sint-Joost-Ten-Node

© PhotoNews
Updated: 08-08-2019 - 14:14

De twee verdachten die dinsdagavond waren opgepakt bij een politieoperatie in Sint-Joost-Ten-Node zijn vrijgelaten. Volgens getuigen was het duo gewapend een appartementsgebouw binnen gegaan, maar bij een huiszoeking trof de politie geen vuurwapen aan.

De politie was dinsdagavond opgeroepen voor een vechtpartij in de wijk rond de Rivierenstraat. Eenmaal ter plaatse was er van een vechtpartij geen spoor meer. Twee getuigen meldden de agenten dat ze twee mannen een gebouw hadden zien binnengegaan met een vuurwapen.

De politie nam geen risico en sloot de omgeving af. Het bijzondere bijstandsteam van de lokale politie ging daarna over tot de arrestatie van de twee verdachten in het gebouw.

"De twee mannen zijn na verhoor vrijgelaten," zegt Stéphanie Lagasse van parket Brussel. "Bij de huiszoeking is geen wapen teruggevonden. Het onderzoek loopt wel nog verder."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?