Twintiger blijft in de cel voor moord op prostituee in Etterbeek

© PhotoNews
| Een agent tijdens een controleactie (archiefbeeld).

De 24-jarige man die door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst was voor moord op een 21-jarige prostituee in Etterbeek, blijft nog minstens een maand in de cel. Dat heeft de Brusselse raadkamer maandag beslist, zo meldt het Brusselse parket.

De man, M.E., bracht het slachtoffer met verschillende messteken om het leven. Hij zou niet tevreden zijn geweest over de diensten die het meisje geleverd had.

De lokale politie van de zone Montgomery was de moord woensdag op het spoor gekomen nadat ze de twee mannen, E.M. en P.R., opgepakt had voor een vechtpartij.

De verklaringen van één van beide mannen leidden de politie vervolgens naar de flat in de Platanenstraat waar het lichaam van het 21-jarige slachtoffer werd aangetroffen.

Na verder onderzoek werd E.M. door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor moord. De man heeft de feiten intussen bekend.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?