Val met step verraadt drugdealer

© Belga

De lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) heeft afgelopen zondag 12 juni een man kunnen oppakken die drugs dealde. De man werd bij toeval ingerekend, nadat hij gevallen was met zijn step en hij in het bezit bleek van een aanzienlijke hoeveelheid cash en drugs. Dat meldt het Brusselse parket dinsdag.

Een patrouille van de politie Brussel Noord werd zondag in de vooravond opgeroepen om een ziekenwagen bij te staan naar aanleiding van een ongeval met een step. De stepbestuurder was om een onduidelijke reden ten val gekomen en tegen een geparkeerde wagen terechtgekomen.

Eenmaal ter plaatse keken de politiemensen verrast op toen ze de gewonde stepbestuurder hielpen. De man bleek immers in het bezit van een grote som cash, 2.635 euro, en van 238 gram cannabis. Daarop volgde een huiszoeking in zijn woning, waar de agenten nog een bol cannabis vonden, naast vier gsm's.

De verdachte werd intussen overgebracht naar het ziekenhuis waar hij de nodige zorgen toegediend kreeg na zijn val. Hij werd vervolgens van zijn vrijheid beroofd voor de verkoop van verdovende middelen en ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

Na zijn verhoor werd de man vrijgelaten maar het onderzoek gaat verder, aldus het parket.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?