Verdacht overlijden Evere: 52-jarige verdachte opgepakt

© Google
| Het lichaam van de man werd maandagnamiddag aangetroffen in een appartement aan de Leuvensesteenweg in Evere. Het exacte adres is niet bekend.
Updated: 07-07-2020 - 11:29

In het onderzoek naar het verdachte overlijden van een 39-jarige man, maandag in Evere, is in de nacht van maandag op dinsdag een verdachte opgepakt. Het gaat om een 52-jarige man die in de loop van de dag zal verhoord worden door de onderzoeksrechter. Dat meldt het Brusselse parket.

Het lichaam van de man, geboren in 1981, werd maandagnamiddag aangetroffen in een appartement aan de Leuvensesteenweg in Evere. Uit de eerste vaststellingen van zowel het gerechtelijk labo als de wetsarts bleek dat de man door tussenkomst van een derde om het leven was gekomen.

Volgens RTL kwam de man door messteken om het leven, maar dat kan het parket voorlopig niet bevestigen. Het parket opende wel een gerechtelijk onderzoek en liet verschillende onderzoeksdaden uitvoeren.

"In de loop van de nacht kon een verdachte opgepakt worden, een 52-jarige man", zegt parketwoordvoerder Denis Goeman. "Die wordt in de loop van de dag voorgeleid bij de onderzoeksrechter, op verdenking van doodslag."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?