Verdachten opgepakt na gewapende overvallen op gokkantoren

© PhotoNews

In Schaarbeek zijn twee mannen opgepakt die er van verdacht worden twee gewapende overvallen te hebben gepleegd op wedkantoren. Het duo werd door de onderzoeksrechter aangehouden.

Op 10 en 22 februari werden twee gokkantoren in Schaarbeek en Sint-Joost-Ten-Node overvallen door gewapende daders. Het politieonderzoek spitste zich toe op de camerabeelden en begin deze week voerde de recherche van de lokale politie van Brussel Noord een huiszoeking uit in een hotelkamer in de Rogierstraat in Schaarbeek.

Daar troffen de speurders bivakmutsen, handschoenen en kleren aan die gebruikt zouden zijn geweest tijdens de overvallen. Een 32- en 40-jarige man werden opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Beiden werden aangehouden en verschijnen vermoedelijk vrijdag voor de raadkamer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?