Politiezone Montgomery (5343): Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe

| Politiezone Montgomery (5343): Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Vermoedelijke drugdealer opgepakt in Etterbeek

© Belga
20/07/2023

De lokale politie van de zone Montgomery heeft op 14 juli een vermoedelijke drugsdealer opgepakt in Etterbeek. De man had onder meer cannabis, MDMA, XTC en poppers op zak, en bij hem thuis vond de politie nog meer verdovende middelen. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

De man trok op 14 juli de aandacht van een patrouille van de interventiedienst van de politiezone Montgomery toen hij zich op zijn fiets verplaatste door de Jachtwijk. Hij leek zich te storen aan de aanwezigheid van de politie en verliet haastig de plaats. De inspecteurs hielden hem daarom tegen en fouilleerden hem. Daarbij troffen ze naast een springmes ook 19,9 gram cannabishars, 24 milliliter poppers, 11,9 gram MDMA, 7 ecstasypillen en een kleine hoeveelheid cocaïne, speed en marihuana aan.

Bij een huiszoeking in de woning van de 39-jarige man stootte de politie op nog eens 62 gram ecstasy, 135 gram MDMA en een kleine hoeveelheid cannabis en cocaïne. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket, en door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni