Vrouw neergestoken in Anderlecht, politie zoekt verdachte

© Parket Brussel

Politie en parket zijn op zoek naar een man van 20 tot 30 jaar die verdacht wordt van een poging doodslag op een Somalische vrouw, op dinsdag 2 april in Anderlecht. Het parket van Brussel verspreidde donderdag een opsporingsbericht met foto van de verdachte.

Op dinsdag 2 april 2019 omstreeks 07.20 uur werd een poging doodslag gepleegd op een Somalische vrouw op de Ninoofsesteenweg in Anderlecht. Het slachtoffer werd neergestoken in het bijzijn van haar drie kinderen. De dader vluchtte weg in de richting van het West-Station.

De 32-jarige vrouw liep een diepe steekwonde in de buik op. Na een operatie was ze buiten levensgevaar. De dader is volgens het opsporingsbericht tussen 20 en 30 jaar oud en ongeveer 1,80 meter lang. Hij is stevig gebouwd en heeft zwart haar met voorhoofdskaalheid en een fijne baard.

Op het ogenblik van feiten droeg hij een grijze sweater met kap en op de borst een horizontale band in een wit/zwart motief, een donkere joggingsbroek, witte baskets en een blauwe muts. Hij heeft een kleine rugzak bij zich van het merk 'Quechua'.

Wie de dader herkent, wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300 of via mail op opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?