De 3 beste evenementen voor kinderen van de week

EXPORT/IMPORT bundelt de beste voorstellingen uit het Belgische (jeugd)theaterlandschap en stelt deze open voor een meertalig publiek. Met theatervoorstellingen voor alle leeftijden, en ook heel wat randanimatie. Het festival duurt vier dagen en strijkt neer op vier verschillende locaties: BRONKS zelf, de KVS, het Maria-Boodschaplyceum en La Montagne Magique. Een selectie.

VU
Is de acteur in Vu extreem zen, of heeft hij een obsessieve controledrang? De kijker mag beslissen. Eén ding is zeker: geduld is gewenst bij deze voorstelling waar het zetten van een kopje thee de belangrijkste handeling is. Maar uiteindelijk, door een opeenstapeling van kleine accidentjes, loopt alles toch niet zoals verwacht.
12/11, 11 & 17.00, Sacékripa, 7+, woordloos, La Montagne Magique

WA WILDER MAN
"Het mag wel wat wilder," zo vinden de meiden van het exclusief vrouwelijke Compagnie Barbarei, die zich in Wa Wilder Man het masker van de wilde, de vreemde man aanmeten om het publiek aan te sporen niet zo rigide en bang te zijn.
11/11, 15.30, Compagnie Barbarie, 4+, NL + FR, BRONKS
1545 PAKMAN Post uit Hessdalen
© FKPH
PAKMAN
Wie 's avonds achter zijn laptop een boek besteld, realiseert zich niet altijd wat er nodig is om hem dat pakketje de volgende dag te bezorgen. Pakman maakt, vanuit de laadbak van een bestelbus, een onzichtbare wereld zichtbaar. En dat doet het gezelschap met jazz en jongleerballen.
11 & 12/11, Post uit Hessdalen, 5+, woordloos, BRONKS

Best of Brussels

Elke week serveren we hier onze favoriete tentoonstellingen, party's, expo's, films, theater- en dansvoorstellingen en concerten.    

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook
BRUZZ Magazine
deze week
  • Vlaamse besparingen in Brussel: analyse en reacties
  • Het juridische kluwen van draagmoederschap
  • Interview met de voorzitter van de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg.
  • Hier vind je BRUZZ in de stad
  • Archief
deze week
  • Keith Haring: the radiant baby is coming to Bozar
  • Mati Diop: une étoile cannoise brille sur Dakar
  • Angélique Kidjo: niet Afrikaans, niet Europees, maar gewoon anders
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement