Afrit 9 Jette afgesloten tijdens asfalteringswerken

De Brusselsesteenweg wordt gedeeltelijk afgesloten voor asfalteringswerken.

De buitenring van de Brusselsesteenweg (N290) ter hoogte van afrit 9 in Jette, wordt op dinsdag 5 en woensdag 6 maart opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werken zullen de automobilisten een omleiding moeten volgen. Alleen de hulpdiensten kunnen passeren.

Ter hoogte van het op- en afrittencomplex nummer 9 van Jette/Wemmel wordt de Brusselsesteenweg (N290) opnieuw geasfalteerd. Die werken zullen plaats vinden op dinsdag 5 en woensdag 6 maart. Op beide dagen zal er gewerkt worden van 7u 's ochtends tot 17u 's avonds.

Voor auto's zijn er omleidingen voorzien. Afrit 9 naar Jette vanop de buitenring zal afgesloten worden. Automobilisten kunnen via afrit 8 in Jette geraken. Voor doorgaand verkeer op de steenweg zal er een omleiding voorzien zijn via de Limburg Stirumlaan, de J. De Ridderlaan, de Romeinse Steenweg en de Koningin Astridlaan.

De hulpdiensten zullen tijdens interventies wel gebruik kunnen maken van het op- en afrittencomplex en van de Brusselsesteenweg.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?