| Pierre de Schaetzen op het Flageyplein met een van 'zijn' Billy Bikes.

Autodeelplatform Drivy en deelfietsen Billy Bike slaan de handen in elkaar

TD
© BRUZZ
24/07/2019

Autodeelplatform Drivy werkt deze zomer samen met het Brusselse deelfietsplatform Billy Bike. Brusselaars die hun wagen verhuren via de Drivy-app kunnen tot eind augustus drie uur lang gratis fietsen met een Billy Bike.

Brusselaars delen steeds vaker auto's, steps en fietsen. Ze combineren de verschillende transportmiddelen ook vaak. Maar het kan beter, vinden ze bij het autodeelplatform Drivy en fietsdeelplatform Billy Bike. Om nieuwe klanten te vinden - en naar eigen zeggen ook om deelmobiliteit te promoten - slaan ze deze zomer de handen in elkaar.

Heel de zomer mogen Brusselaars die hun auto delen via de Drivy-app, drie uur gratis met een elektrische Billy Bike rijden. De autodeeldienst heeft in Brussel zo'n 500 gebruikers, Billy Bike heeft 300 fietsen in 14 Brusselse gemeentes.

"Deelfietsen en deelwagens zijn als twee handen op één buik," zegt Pierre de Schaetzen, medeoprichter van Billy Bike. "Mobiliteit draait volledig rond toegankelijkheid, en dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat elke Brusselaar steeds een deelwagen én -fiets op wandelafstand heeft.” De actie duurt nog tot eind augustus.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Mobiliteit , Billy Bike , drivy , autodelen , fietsdelen

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni