Interparking lanceert nieuwe tarifering

© PhotoNews
| De nieuwe tarifering moet voor minder frustraties zorgen bij de chauffeurs, die dus niet meer per aangevangen uur moeten betalen

Interparking, uitbater van zeven parkeergarages in Brussel, zal niet langer per uur, maar wel per kwartier aanrekenen. Dat is nu al zo in de parking onder het Poelaertplein.

De nieuwe tarifering moet voor minder frustraties zorgen bij de chauffeurs, die dus niet meer per aangevangen uur moeten betalen. Dat zegt de CEO van Interparking Roland Cracco in L’Echo.

Per kwartier zal je 0,70 euro moeten betalen, met een maximum van achttien euro per dag. Het nachttarief blijft ongewijzigd: vijf euro tussen zeven uur ’s avonds en vijf uur ’s ochtends.

Een tarifering per minuut, zoals bijvoorbeeld het geval zal zijn bij de nieuwe parking onder het Spiegelplein in Jette, komt er niet. “47 eurocent per minuut, dat houdt geen steek,” aldus de CEO.

Volgens BX1 zal de nieuwe regeling vanaf maandag gelden in de parking 2 Poorten, aan de Naamsepoort. In de komende weken volgen ook andere parkings van het bedrijf.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?