Leonardtunnel onder Leonardkruispunt richting Brussel E411

| Leonardtunnel onder Leonardkruispunt richting Brussel (E411.)

Leonardtunnel twee nachten afgesloten: verkeer omgeleid via Oudergem

© BRUZZ
04/11/2022

Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst twee nachten lang portieken aan weerskanten van de Leonardtunnel. Om de werken te kunnen uitvoeren, wordt de tunnel afgesloten. Het verkeer op de binnenring (richting Namen / Waterloo) zal moeten omrijden via de Tervurenlaan (N3) en het verkeer op de buitenring (richting E40 / Zaventem) zal moeten omrijden via de Terhulpensesteenweg (N275).

Op de avond van 7 november en de nacht van 7 op 8 november, en op de avond van 8 november en de nacht van 8 op 9 november (telkens van 21u tot 5u) wordt de portiek aan de kant van Zaventem geplaatst. Dat gebeurt telkens van 21 uur 's avonds tot 5 uur 's ochtends.

Verkeer omgeleid

Het verkeer op de binnenring dat vanuit Zaventem komt, wordt omgeleid via de Tervurenlaan (N3), de Vorstlaan (R22) en het Vierarmenkruispunt.

Op de nacht van 7 op 8 november wordt de portiek aan de kant van Waterloo geplaatst, telkens van middernacht tot 5 uur 's ochtends. Het verkeer op de buitenring, richting Zaventem, wordt omgeleid via de Terhulpensesteenweg (N275), de Vorstlaan en de E411.

Het verkeer dat vervolgens de buitenring richting Zaventem wil nemen, zal op de E411 moeten doorrijden tot in Terhulpen en daar rechtsomkeer maken. Via het vierarmenkruispunt zullen die bestuurders ten slotte opnieuw kunnen aansluiten op de buitenring (richting Zaventem).

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni