Alexandre Bertrandlaan in Vorst

| Alexandre Bertrandlaan in Vorst

Tramsporen in Bertrandlaan in Vorst worden in maart vervangen

RV
© BRUZZ
20/02/2023

De werkzaamheden zijn gepland van 2 tot 29 maart. De straat blijft toegankelijk voor voetgangers, maar automobilisten en bewoners zullen hinder ondervinden.

De tramsporen op de Alexandre Bertrandlaan in Vorst worden vervangen. De betrokken zone strekt zich uit van de Cervantesstraat tot het begin van de Jupiterlaan. Voor de aanleg van de sporen moet de weg voor de duur van de werken worden afgesloten voor alle verkeer, en ook voor de buurtbewoners. Garages zullen dus tijdelijk niet bereikbaar zijn. Volgens de MIVB hebben de bewoners contactgegevens voor noodgevallen in hun brievenbus ontvangen.

Bovendien blijft een deel van de Bertrandlaan bereikbaar via Hoogte Honderd. Toegang tot de Jupiterlaan (tussen de Bertrandlaan en de Alsembergsesteenweg), de Timmermansstraat en de Cervantesstraat zal mogelijk zijn via de Alsembergsesteenweg. Na de werken zal de huidige situatie worden hersteld.

De vuilnisophaling wordt verzekerd. In het geval van wijzigingen zal Net Brussel de bewoners informeren. De werf zal ook geen gevolgen hebben voor het openbaar vervoer, want tram 51 rijdt al enkele maanden niet meer op dit traject, wegens de aanleg van metro 3.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni