Tunnel onder Leonardkruispunt richting Zaventem dit weekeinde afgesloten

© Google-BRUZZ
| De Leonardtunnel, onder het knooppunt het Leonardkruispunt.

Vanaf vrijdagavond 7 augustus om 21u tot maandagochtend 10 augustus om 5u wordt de tunnelkoker van de buitenring (niveau -2) richting Zaventem volledig afgesloten. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat in het weekend van 7 tot en met 10 augustus delen van de hoogspanningsinstallatie in de Leonardtunnel vernieuwen. Voor die werken wordt de tunnelkoker het volledige weekeinde afgesloten.

Verkeer op de Brusselse ring richting Zaventem, wordt de E411 richting Namen opgestuurd en moet keren over de brug van Jezus-Eik, meldt het Agentschap. Daardoor zal er in de buurt van het op- en afrittencomplex, zowel op de snelweg als op de aansluitende wegen zoals de Kersenbomenlaan, de Brusselsesteenweg (N4) en de Welriekende Dreef, tijdens het weekend af en toe hinder zijn.

Wanneer er file staat aan de afrit van Jezus-Eik/Hoeilaart, kunnen automobilisten ook doorrijden naar het volgende op- en afrittencomplex (nr. 3, Overijse / Terhulpen), om daar rechtsomkeer te maken.

Verkeer komende van Waterloo richting Zaventem moet omrijden via het op- en afrittencomplex Hoeilaart / Jezus-Eik (nr. 2) van de E411. Weggebruikers houden best rekening met hinder met name rond het op- en afrittencomplex Jezus-Eik/Hoeilaart, zegt het Agentschap Wegen en Verkeer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?