Wegverzakking in de Alsembergsesteenweg

© PhotoNews
| Door de wegverzakking in de Alsembergsesteenweg rijdt tram 51 niet tussen de haltes Albert en Globe.

Op de Alsembergsesteenweg in Ukkel heeft zich dinsdagmiddag een wegverzakking voorgedaan als gevolg van waterinsijpeling. De steenweg is afgesloten tussen de Floréallaan en de Messidorlaan en tram 51 is vervangen door een T-Bus.

Dat meldt BX1 en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie van de zone Marlow (Ukkel/Oudergem/Watermaal-Bosvoorde).

Door de wegverzakking is de Alsembergsesteenweg onderbroken tussen de Messidorlaan en de Floreallaan. "Vivaqua en Mobiris zijn ter plaatse, maar het is nog niet duidelijk hoelang de werkzaamheden in beslag zullen nemen", aldus de politie.

Tram 51 rijdt niet tussen de haltes Albert en Globe in Ukkel, maar wordt vervangen door een bus van de MIVB. Volgens Brussel Mobiliteit zou het tramverkeer woensdag opnieuw hersteld zijn. "Het autoverkeer blijft nog afgesloten", zegt woordvoerster Inge Paemen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?