Werken viaduct Vilvoorde: vermijd noordelijke Brusselse ring woensdag- en donderdagnacht

Brusselse_Rand_viaduct_Vilvoorde_(c)_Bart_Dewaele_cmyk.jpg
© Bart Dewaele
| Brusselse Rand viaduct Vilvoorde
© Bart Dewaele
| Brusselse Rand viaduct Vilvoorde

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert vanaf woensdagavond onderhoudswerken uit aan het viaduct van Vilvoorde. Om alles veilig te laten verlopen, zullen twee van de drie rijstroken afgesloten worden, afwisselend op de buitenring richting Groot-Bijgaarden en de binnenring richting Zaventem. Het Agentschap raadt aan de noordelijke Brusselse ring woensdag- en donderdagavond en -nacht te vermijden.

De werken starten woensdagavond om 21 uur. De aannemer werkt tot 5 uur donderdag, eerst op de buitenring, dan op de binnenring. Ook op donderdag beginnen de werken om 21 uur en eindigen ze om 5 uur de volgende dag. Er wordt dan omgekeerd gewerkt: eerst wordt de binnenring en daarna de buitenring aangepakt.

Woensdagavond en -nacht verwacht AWV de meeste hinder op de buitenring. In de vroege ochtend van donderdag worden twee rijstroken op de binnenring afgesloten. Tussen 4 en 5 uur zal er daardoor in die richting meer hinder zijn dan normaal. Op de donderdagavond en -nacht herhaalt het scenario zich, maar dan in de omgekeerde volgorde

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?