Zeven gewonden bij aanrijding met politievoertuig

© Mohamedxsabry via Instagram

Bij een aanrijding tussen een voertuig van de federale politie en een personenwagen zijn vrijdagavond zeven personen gewond geraakt. Dat meldt de RTBF en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. De zeven gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht en geen van hen verkeert in levensgevaar, aldus nog de politie.

Het ongeval vond kort voor 18.00 uur plaats op het kruispunt van de Wetstraat en de Koningstraat, maar de juiste omstandigheden zijn nog onduidelijk. In het politievoertuig zaten twee agenten, die door de brandweer uit de wagen moesten bevrijd worden. Volgens de RTBF waren zijn op weg naar het Brussels Summer Festival om daar versterking te verlenen maar dat kon door de Brusselse lokale politie niet bevestigd worden.

Door het ongeval zijn beide straten gedeeltelijk versperd om de politie toe te laten de nodige vaststellingen te doen, maar het verkeer kan wel door. Het tramverkeer op lijnen 92 en 93 was een tijdlang onderbroken tussen de haltes Kruidtuin en Louiza, maar ondertussen rijden beide tramlijnen weer normaal, zo meldt de MIVB.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?