Zwaargewonde bij ongeval op Brusselse ring

© PhotoNews
| Het ongeval gebeurde nadat een personenwagen om een nog onduidelijke reden tot stilstand was gekomen op de middelste rijstrook.

Aan de aansluiting van de E40 met de Brusselse ring ter hoogte van Sint-Stevens-Woluwe zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenwagens. De twee bestuurders liepen enkel lichte verwondingen op, maar de passagier van een van beide wagens raakte zwaargewond. Dat melden de hulpdiensten.

Het ongeval vond kort na 21 uur plaats toen een personenwagen om een nog onduidelijke reden tot stilstand kwam op de middenrijstrook. Een achterligger reed vervolgens met een hevige klap in op het eerste voertuig.

Bevrijd door brandweer

De twee inzittenden van de aangereden wagen moesten door de brandweer bevrijd worden en werden naar het ziekenhuis gebracht. De passagier was zwaargewond, maar verkeerde niet in levensgevaar. De automobilist van het aangereden voertuig liep lichtere verwondingen op, net als de bestuurder van het tweede voertuig.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?